Frankrike 2 Colombia 3: Quintero fullfører fantastisk comeback i Paris

Colombia kjempet fra 2-0 ned for å slå Frankrike 3-2 i fredagens vennlige kamp i Paris, med Juan Quintero netting vinneren fra en kontroversiell sen straff.

Midtbanespilleren sparket infive minutter fra tiden på Stade de France etterspill fra Luis Muriel og Radamel Falcao, etter at hjemmelaget hadde ledet gjennom Olivier Giroud og Thomas Lemar. Belgia landslagsdrakt VM 2018

Frankrike startet med Paul Pogba på benken, men kalt en ellers angripende line-up, med Lemar, Kylian Mbappe, Antoine Griezmann og Giroud i angrep, og Chelsea-anfalleren brøt dødsfallet med sitt 30. mål for sitt land etter en feil fra David Ospina .

Lemar blåste hjem et sekund på slutten av et sublimt motangrep, men Colombia traff tilbake to minutter senere, med Muriels krysskrølling inn i lengste hjørne av nettet.

Målet var å sjokkere vertene, som plutselig så usikre på ballen og overlevde to tette samtaler gjennom Muriel før Falcao begravde sin side andre rett forbi timepunktet.

Samuel Umtiti's lunge på Jose Izquierdo fikk Quintero til å fullføre et berømt comeback, forlater Frankrike med mye å tenke på før de besøker World Cup vertene Russland i sin neste kamp på tirsdag.

Hastigheten til Frankrikes brede spillere forårsaket mange problemer for Colombia tidlig, og det var ingen overraskelse å se åpningsmålet kommer fra en overlappende nedlasting fra venstre fra Lucas Digne. Sverige VM drakt 2018

Barcelona-backbacken slått på Lemars ganske glimrende throughball, før han sendte inn et lavt kryss som Ospina famlet inn i veien til ex-Arsenal-lagkameraten Giroud, som takknemlig skjøt høyt i nettet.

Lemar doblet ledelsen 15 minutter senere på slutten av et herlig motangrep. Griezmann tilbakebetalte Djibril Sidibes vei til Mbappe, som hoppet over i rommet og lurte sin gamle Monaco-kameramann til å rifle inn i høyre hjørne fra innsiden av straffeområdet.

Colombia slo tilbake knapt to minutter senere, men asMuriels kryss fra venstre for France-boksen krøllet inn i hjørnet, med Hugo Lloris feilfotet av Davinson Sanchez forsøk på å nå ballen.